2e call 2016 SIDN fonds nu open!

25 juni 2016

Twee keer per jaar is het mogelijk een aanvraag voor financiering in te dienen bij SIDN fonds. De tweede call van 2016 is vanaf vandaag geopend! In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Binnenkort zullen we ook de uitslag van de Potentials projecten uit de laatste call bekend maken.

#01  Idee met lef? Overtuig ons!

Via het digitale aanvraagsysteem FundPro kun je vanaf vandaag een aanvraag voor financiering indienen. De deadline is woensdag 21 september 13.00 uur. Heb jij een goed idee of project, dat past bij SIDN fonds? Een aanvraag indienen is eenvoudig! Lees er meer over op onze site.

#02  Tips voor aanvragers

Heb je na het lezen van onze doelstellingen en criteria en het doorlopen van de quickscan nog vragen? Of twijfel je of je project voldoende passend is? Maak dan gebruik van het webformulier om je project snel te toetsen of neem contact met ons op. Sta je op het punt een aanvraag in te dienen? Lees dan ook de Do’s en Dont’s met tips om een goede aanvraag op te stellen.   

#03  Meet & Greet met SIDN fonds op Border Sessions 

Nieuwsgierig naar SIDN fonds en nog ruimte in je agenda voor een inspirerend festival? Kom naar Border Sessions op 6 en 7 juli in Den Haag. SIDN fonds staat op 7 juli op het programma met ‘No Guts, No Glory! - Taking Internet Projects and Ideas to the Next Level’ en een Meet & Greet. Klik door voor het complete programma en meer informatie over onze sessie met Daan Weddepohl (Peerby), Nell Watson (Computational Ethics for safer machines), Niels ten Oever (Wifi-hotspots for refugees) en Roxane van Iperen (Am I my computer, or do I own my computer?)

https://www.sidnfonds.nl/