Anders kijken, anders denken, anders doen 

13-02-2019

 13 februari organiseert Heliview het jaarcongres IT & Information Security. Kennisdeling en interactie tussen vakgenoten staat hierin centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en IT-security. 


Thema Anders kijken, is méér zien! 
Binnen het congresthema "Anders kijken, is méér zien!" doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken en over het zoeken naar andere oplossingen. Door anders te kijken kun je zien dat je mogelijk eerder iets moet loslaten om tot verandering of transformatie te komen.

De Security Academy is als kennispartner betrokkken bij het programma. Veel organisaties worstelen met het aantrekken en behouden van de juiste kennis in een krappe arbeidsmarkt en het (verder) ontwikkelen van de bestaande kennis en ervaring bij de reeds aanwezige (security-)deskundigen. Rick Strijbos zal aan de hand van prikkelende stellingen met u in discussie gaan over hoe u nu in uw organisatie omgaat met deze skills gap. Wat kunt u leren van de van uw collega-CISO’s en andere vakgenoten? Hoe wint uw organisatie de war on talent? 


https://security.heliview.nl/aanmelden/