Call for Dutch Cyber Security best Research Papers (DCSRP) 2020

8 januari 2020

Onderdeel van het ICT.OPEN cybersecurity programma in maart 2020 is de aankondiging van de winnaar van de Dutch Cyber Security best Research Paper Award competitie (DCSRP Award). Ook dit jaar zal een internationale jury de drie beste papers selecteren uit alle ingediende Nederlandse recente niet-commerciële wetenschappelijke ICT-gerelateerde cybersecurity onderzoek papers.

ICT.OPEN

De top drie genomineerde papers  worden gepresenteerd door een van de onderzoekers die hiervoor tevens een certificaat ontvangt. De winnaar neemt uiteindelijk de Dutch Cyber Security Research Paper Award in ontvangst en daarnaast ook de gesponsorde bonuscheque. Om deel te nemen aan deze competitie moeten Nederlandse recent (in 2019) ingediende niet-commerciële wetenschappelijke IT-gerelateerde cybersecurity onderzoek publicaties vóór 17 januari 2020 worden aangeleverd door leiders van IT-gerelateerde onderzoeksgroepen en/of leden van Nederlandse kennisinstellingen.

Zie ook:


ICT.OPEN is de belangrijkste ICT-onderzoeksconferentie in Nederland. De stand van zaken in ICT-onderzoek wordt hier gepresenteerd en besproken. Meer informatie over ICT.OPEN