Calls SIDN fonds o.a. Privacy EN Veiligheid

14 juli 2017

Een aantal keer per jaar is het mogelijk om een aanvraag voor financiering in te dienen. Per jaar zijn er twee open calls voor innovatieve internetprojecten en één call voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten. De najaarscall staat zoals gebruikelijk open voor alle internetprojecten die aansluiten bij onze doelstellingen. Daarnaast is er extra aandacht voor projecten die privacy EN veiligheid combineren. 

Open call voor innovatieve internetprojecten

Heb jij (als individu, ondernemer, organisatie of onderzoeker) een idee of een project dat bijdraagt aan onze doelstellingen? Overtuig ons! Twee keer per jaar (voor- en najaarscall) kun je een aanvraag indienen. We bieden twee aanvraagmogelijkheden: 

  • Pioniers (gericht op de uitwerking van een goed idee, max € 10.000,-) 
  • Potentials (doorontwikkeling/opschaling van een bewezen concept, max € 75.000,-) 
     

Nu open!
Deadline: 12 september 2017, 13.00 uur
Meer info & Aanvraag indienen

 

Privacy EN Veiligheid

Tijdens de tweede call van 2017 is er extra aandacht voor Privacy EN Veiligheid. Projecten met oplossingen voor eindgebruikers waarbij privacy en veiligheid geen tegenstelling vormen, maar elkaar juist versterken worden nadrukkelijk uitgenodigd om een aanvraag in te dienen.

Nu open!
Deadline: 12 september 2017, 13.00 uur
Meer info 
Aanvraag indienen

Wetenschappelijk onderzoek

Ben je als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling (universiteit of HBO) of wil je samen met een kennisinstelling een onderzoek opzetten met impact op onze doelstellingen? Leg je onderzoeksvoorstel voor promotieonderzoek, postdoconderzoek of  onderzoek dat wordt uitgevoerd door een hoogleraar, universitair (hoofd)docent of externe promovendus aan ons voor. Eén keer per jaar staat de call voor wetenschappelijk onderzoek open.

Houd voor opening van de wetenschappelijke call van 2017 de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief 
Meer info