CorporatieGids LIVE Kennisdag 2019

16-04-2019

Dinsdag 16 april 2019 vindt de zesde editie plaats van de CorporatieGids LIVE Kennisdag. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Hoe werkt het?
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende trends, visies, producten en diensten.

Claranet presenteert: Chris van ’t Hof - Cyberellende was nog nooit zo leuk (11.00 - 11.45)
In cybersecurity is de meest waardevolle kennis gratis en vrij beschikbaar, hebben de knapste koppen nauwelijks diploma’s, kunnen hackers je helpen je beveiliging te verbeteren, ontstaan de best georganiseerde feesten vanzelf en is een crisis vaak een hilarische ervaring. Met verhalen over bijzondere mensen uit de praktijk, laat Chris in deze lezing de leuke en leerzame kant zien van informatiebeveiliging.

Over de spreker:
Chris van ’t Hof is schrijver, onderzoeker en presentator in ICT. Zijn achtste boek heet “Helpende hackers”. In zijn maandelijkse praatprogramma Hack Talk brengt hij hackers en het bredere publiek samen.

  • Date:  Dinsdag, 16 April, 2019 - 10:00 to 17:00
  • Venue:  Hotel Van der Valk, Vianen
     

Programma en aanmelden
Het programma en de inschrijfpagina is te vinden op de website van CorporatieGids LIVE. 
https://www.claranet.nl/events/corporatiegids-live-kennisdag-2019