Cyber Security Experience congres

29-11-2018

Beleef het veelzijdigste event op het gebied van Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging. Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging is niet meer weg te denken uit de moderne economie. Nooit eerder was er meer aandacht voor veiligheid van data en beveiliging van systemen. Investeringen stijgen en tegelijkertijd waren er nooit meer security incidenten dan vandaag de dag.

De Cyber Security Experience brengt Security Professionals samen om te leren van elkaars Ervaring. Ervaringen is waar het om draait op de Cyber Security Experience: De beleving van een inspirerende, en afwisselende dag vol ontmoetingen én de ervaring van anderen op het gebied van Preventie, Risk, Resilience en compliance.

Tijdens de Cyber Security Experience wordt een veelzijdig programma aangeboden aan de deelnemer dat bestaat uit o.a. een interactieve Cyber Security Game, talkshows, een LIVE! Benchmark en Cyber Sessions (Ronde Tafel sessies). Daarnaast maakt het netwerkplein waar veel ontmoetingen plaatsvinden een belangrijk onderdeel uit van het programma met  bijvoorbeeld een meet the speaker stage en ingeplande 1-op-1 gesprekken.

Het resultaat is een veelzijdig event waar de deelnemer de mogelijkheid heeft om een op maat gesneden programma samen te stellen waarin hij zelf een belangrijke bijdrage kan leveren in de vele interactieve onderdelen.

Experience Cyber Security op de Cyber Security Experience 2018

Wat    Cyber Security Experience congres
Wanneer    donderdag 29 november 2018
Toegang    kosteloos voor eindgebruikers
Waar    NBC Congrescentrum te Nieuwegein (Utrecht)

Aanmelden als relatie van de Security Academy


Wij nodigen u van harte uit om als relatie deel te nemen aan het Cyber Security Experience congres. Bent u eindgebruiker, dan is deelname aan dit toonaangevende evenement gratis. Meld u direct aan met relatiecode CX84P7Q5 om als eindgebruiker kosteloos deel te nemen. 

Voor leveranciers, consultants, personen die niet bedrijfsmatig actief zijn, werkzoekende en studenten/ stagiaires wordt een deelnamevergoeding van €645 ,- gevraagd.