Cybersecurity conferentie in India zoekt Nederlandse sprekers

10 november 2016

Bent u actief in de cybersecurity sector en wilt u uw kennis delen als spreker op een evenement? De Cyber Security Conclave is een toonaangevende cybersecurity conferentie op 22 en 23 november in Hyderabad, India. De overheid van de Indiase deelstaat Telangana nodigt Nederlandse professionals uit om zich aan te melden als spreker tijdens dit event. De overheid van Telangana is op zoek naar sprekers uit de volgende sectoren en met de volgende expertise (technologie en beleid):

  • Cyber Security
  • BFSI (Banking, Financial services and Insurance)
  • Cloud Challenges
  • Managed Security Services
  • Burn your own devices (BYOD)
  • Identity & Access Management

 Interactie De Cyber Security Conclave wordt geleid door internationale strategen en thought leaders. Daarbij is er veel interactie tussen de spelers uit deze sector. Delegaties van de Israeli National Cyber Bureau en de EU zijn ook aanwezig. De conferentie wordt georganiseerd door de  Society for Cyber Security Council (SCSC), NASSCOM, TiE en HYSEA, in samenwerking met de ICT-sectorafdeling van de overheid van Telangana. Wilt u meer informatie over de Cyber Security Conclave, kijk dan op http://kenes-exhibitions.com/cybersecurity/ !. Meld u aan als spreker De reis- en verblijfkosten worden door de organisatie vergoedt wanneer u geselecteerd wordt als spreker.
Wilt u zich aanmelden als spreker? Neem dan contact op met:
NBSO Hyderabad IndiaRam Babu Vedantham, Deputy RepresentativeT: +91 98858 01655E: ram@nbsohyd.org.in  Netherlands Business Support OfficeNederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.