Cybersprint haalt 2 miljoen euro op

29 november 2018

Cybersprint uit Den Haag haalt tijdens een series a-investeringsronde twee miljoen euro op. De geldschieters zijn Vortex Capital Partners, KPN Ventures en eerdere investeerder InnovationQuarter. Met het geld wil het cybersecuritybedrijf het productportfolio verder ontwikkelen, het team uitbreiden en verder groeien in Europa. 

Cybersprint beschermt organisaties tegen cyberdreigingen door continu en realtime inzicht in hun online footprint en digitale risico’s te geven. Het bedrijf haalde in 2017 zevenhonderdduizend euro op bij InnovationQuarter en investeerders Lennard Zwart en Arthur van der Wees. 

Het geldbedrag uit de laatste investeringsronde van twee miljoen euro wordt gebruikt voor productontwikkeling en om het marktaandeel in Europa uit te breiden. Daarnaast wil het bedrijf zijn team uitbreiden.

InnovationQuarter is wederom één van de investeerders in Cybersprint. Dat bedrijf investeert in technologiebedrijven in Zuid-Holland en helpt internationale ondernemingen om een vestiging in deze regio op te zetten. Daarnaast organiseert het Haagse bedrijf (internationale) samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Nieuwe investeerders zijn Vortex Capital Partners en KPN Ventures. Vortex Capital Partners is een private equity-investeerder uit Amsterdam die zich richt op technologiebedrijven met een hoofdkwartier in de Benelux. KPN Ventures, een investeringstak van KPN, verzorgt directe en indirecte (fund-in-fund) investeringen in Europese technologiebedrijven met een focus op het internet of things, gezondheidszorg, cybersecurity, cloud computing, netwerken, data en kunstmatige intelligentie.

Meer informatie

Bekijk de Nationale Cybersecurity Edcuatie Agenda