De One Conference 2019

01-10-2019

De One Conference 2019 vindt op 1 en 2 oktober in Den Haag plaats. Het is dé internationale cybersecurityconferentie die u niet wilt missen.  Gedurende twee dagen delen vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity met u. Noteer deze dagen alvast in uw agenda!

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC-NL) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn verheugd om ook dit jaar weer de conferentie te kunnen organiseren.

Met een informatief en gevarieerd programma willen wij deelnemers uit de private en publieke sector en de wetenschap inspireren. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken met sprekers en deelnemers uit binnen- en buitenland. 

Opgemerkt dient te worden dat deze e-mail geen uitnodiging is voor de conferentie. Meer informatie over de conferentie volgt binnenkort. Alle informatie is ook te vinden op www.one-conference.nl.

Mocht u vragen hebben dan kunt u met ons contact opnemen via info@one-conference.nl.  Alle communicatie rondom de One Conference loopt voortaan uitsluitend via dit e-mailadres.