Docent Security Management/ Cyber Security Expert HHS

29 maart 2018

Ben jij een kenner op het gebied van Information Security Management? Cybersecurity specialist? Heb je daarnaast oog voor kwaliteit en krijg je energie van het verder helpen van anderen en maximale talentontwikkeling van (aanstaande) professionals? 

Voor de opleiding HBO ICT van de Haagse Hogeschool zoeken we per april een docent Security Management / een cyber security expert voor onze locaties in Zoetermeer in de Dutch Innovation Factory: http://www.dutchinnovationfactory.com/ en in Den Haag.

De functie
Wij zijn op zoek naar een docent die onze studenten verder helpt binnen de differentiatie Information Security Management. Je begeleidt studenten bij het werken aan projecten, waarbij je een rol speelt in zowel het aanscherpen van de vaardigheden van studenten op het vlak van governance, architectuur, onderzoek, security en  ‘21st century skills’.

Ook verzorg en ontwikkel je onderwijs op basis van (eigen) onderzoek op het gebied van information security en cybersecurity.

Je krijgt hierbij volop de gelegenheid je vakkennis bij te houden door jezelf (indien nodig) bij te scholen in de cyber security door bijvoorbeeld de master Cyber Security te volgen die wij samen met de TU Delft en de Universiteit Leiden hebben ontwikkeld. Daarnaast kun je meewerken aan onderzoeksprojecten bij lectoraten en is het mogelijk aan te schuiven bij het Centre of Expertise Cyber Security.

Geintereseerd? Meer informatie op https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/640009852/?pathWildcard=640009852&trk=job_capjs