Information Security Management (TIAS)

March 17, 2017

Bedrijven en instellingen zijn in de informatiesamenleving van vandaag de dag steeds afhankelijker van informatie en informatieverwerkingssystemen - en dus van goede beveiligingssystemen. Uw rol als veiligheidsmedewerker is in de afgelopen jaren veranderd. Om te voldoen aan de eisen van nu moet u zich goed bewust zijn van de missie en visie van de organisatie, inzicht hebben in de beveiligingsstructuur en het bewuste gebruik van informatie binnen de organisatie kunnen stimuleren.

Het Information Security Management programma, het resultaat van de samenwerking tussen TIAS School for Business and Society, Antwerp Management School en EuroCIO, biedt alle kennis die nodig is voor CIO's om uit te blinken in hun werkomgeving. Het programma is gericht op managers.

  • Leer hoe u uw strategie├źn en beleidsregels voor informatiebeveiliging en risicobeheersing kunt ontwikkelen overeenkomstig met de behoeften van uw organisatie;
  • Ontpop u tot de schakel op het gebied van informatiebeveiliging tussen directie, systeembeheerders en operationele afdelingen;
  • Volg een programma van 2 toonaangevende business schools en het EuroCIO. Dit programma voldoet aan de blauwdruk van het EU e-compentency framework, aan het EU e-leadership programma en wordt aanbevolen door de European CIO Association (EuroCIO).

Meer informatie 

https://www.tias.edu/opleidingen/korte-programmas/detail/information-security-management