SURF Cybercrisisoefening OZON 2018: Schrijf je nu in!

December 1, 2017

Is jouw instelling bestand tegen een cybercrisis? Na het succes van OZON 2016 organiseert SURF weer de grootschalige cybercrisisoefening OZON voor alle instellingen op 4 en 5 oktober 2018. Het hoofddoel van deze crisisoefening is om de weerbaarheid van instellingen in een cybercrisissituatie te vergroten. Inschrijven kan vanaf nu.

Test je paraatheid bij een cybercrisis

Tijdens de vorige OZON-oefening in 2016 deden in totaal 28 instellingen mee. Door te oefenen kunnen instellingen hun paraatheid testen in het geval van een cybercrisis en krijgen ze inzicht in hoe ze hun eigen reactie op een cybercrisis kunt verbeteren. Alle instellingen kunnen meedoen aan de oefening en kunnen zelf bepalen in welke mate zij deelnemen. Hiervoor kunnen zij kiezen tussen een goud, zilver- of brons niveau van inschrijven. Ook kunnen instellingen zelf hun eigen leerdoelen bepalen om passende lessen en inzichten uit de oefening halen.

Schrijf je nu in

De inschrijving voor deelnemers op goud- en zilver niveaus is vanaf vandaag geopend. De kosten voor de oefening worden door SURF gedragen. Alle instellingen kunnen dus kosteloos meedoen! De inschrijving sluit op 15 februari 2018. 

Meer informatie