Holland High Tech roadmapevent

19-09-2018

Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, mobiliteit, duurzaamheid en klimaat op het Holland High Tech najaarsevenement. Kom in contact met onderzoekers en technici vanuit bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen en vertegenwoordigers van overheden.

Het HTSM Topteam presenteert de nieuwe Kennis en Innovatie Agenda en inspirerende gasten delen hun succesvolle aanpak van uitdagingen op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Daarna kunt u kiezen uit parallelle workshops rondom de maatschappelijke thema's gezondheid, veiligheid, mobiliteit, duurzaamheid en klimaat. De thema's worden ingeleid door vertegenwoordigers vanuit de betrokken ministeries.

Op dit moment worden de laatste sprekers en inleiders vastgelegd en aan het programma toegevoegd. U kunt zich wel al aanmelden als deelnemer. Deelname aan het evenement staat open voor iedereen die kansen voor R&D-samenwerking wil ontdekken. Dus: onderzoekers en technici uit alle (top)sectoren, vanuit bedrijfsleven, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

www.hollandhightech.nl