Calls SIDN fonds

January 23, 2019

Zodra een call open staat is het mogelijk om een aanvraag voor financiering in te dienen. De eerstvolgende call voor innovatieve internetprojecten opent 28 januari 2019.
Deadline is 12 maart om 13.00 uur.

Innovatieve internetprojecten

Heb jij een innovatief project dat bijdraagt aan onze doelstellingen? Overtuig ons en dien een aanvraag in voor een Pioniers project (je project bevindt zich in de idee-fase) of voor een Potentials project (je beschikt over een werkend prototype of bewezen concept dat je wil doorontwikkelen of opschalen).

De eerste call van 2019 betreft een open call op alle drie de doelstellingen van SIDN fonds. Projecten die zich bezighouden met Responsible AI (ons jaarthema van 2018) blijven ook welkom! 

Meer informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Naast innovatieve internetprojecten ondersteunt SIDN fonds 1 wetenschappelijk onderzoeksproject per jaar. Eén keer per jaar staat hiervoor een call open. Ben je als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling (universiteit of HBO) of wil je samen met een kennisinstelling een onderzoek opzetten? Dan kun je tijdens deze call een aanvraag indienen.
Meer informatie