Stakeholder-matchmaking bijeenkomst Human Capital Agenda ICT

01-10-2019

Vanuit de landelijke Human Capital Agenda ICT (HCA-ICT) nodigen wij u graag van harte uit om deel te nemen aan de volgende stakeholder bijeenkomst op 1 oktober bij DeFabrique in Maarssen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de voortgang die sinds de startbijeenkomst op 4 februari is gemaakt met u bespreken én gaan we gezamenlijk aan de slag met een aantal actuele vraagstukken uit het veld.

Uw kennis, netwerk en functie zijn hierbij waardevol om tot concrete resultaten en doeltreffende vervolgacties te komen. Mocht u een vraagstuk hebben vanuit uw eigen organisatie die raakt aan de thema’s onderwijs-arbeidsmarkt-digitalisering en deze willen presenteren, dan horen wij het graag via het inschrijfformulier.

In het kader van verbinding en efficiëntie zal deze bijeenkomst plaatsvinden op de ochtend voorafgaand aan de landelijke Katapultdag 2019. Katapult is de naam van het netwerk van meer dan 180 publiek private samenwerkingsverbanden tussen onderwijs (MBO/HBO), overheid en bedrijfsleven waar aan onderwijsinnovatie wordt gewerkt. Mocht het uitkomen kunt u zo doorlopen! Heeft u ook interesse in dit evenement dan kunt u zich hiervoor aanmelden op de website van de Katapult dag.

 

Praktische informatie

Datum: 1 oktober 2019

Tijd: 9:30 – 12:00 uur

Locatie: DeFabrique, Utrecht

 

Aanmelden