Gratis Whitepaper Cybersecurity

25 april 2019

Tot dusver is de cyberoorlog geen eerlijk gevecht geweest. Hackers kregen steeds meer de overhand. Kunstmatige intelligentie kan echter de regels van het spel veranderen, zodat beveiligingsprofessionals in het voordeel zijn en bedreigingen kunnen detecteren en neutraliseren voordat die schade kunnen aanrichten.

Daardoor kunnen de kosten voor effectieve maatregelen natuurlijk wel steeds verder oplopen. We hebben dan ook een slimmere cybersecuritystrategie nodig, zegt Bernold Nieuwesteeg van Erasmus University Rotterdam. “Het hoofddoel van een slimme cyberstrategie is om ons te wapenen tegen cyberaanvallen.” Maar ondanks alle aandacht voor preventie en strategie om zo een cybercrisis te voorkomen, er zijn en blijven altijd mensen die nog slimmer zijn in het veroorzaken ervan. Het is daarom verstandig om meer aandacht te besteden aan crisismanagement.

In de gratis whitepaper Cybersecurity (18 pagina’s) lees je vier artikelen op het gebied van cybersecurity in combinatie met preventie en crisismanagement.

Meer informatie