#Hacktalk14 Bughunters

11-06-2019

Elke organisatie is uiteindelijk wel op de een of andere manier te hacken. Dat kun je dan maar beter laten doen door iemand die je wilt helpen de beveiliging te verbeteren. Je kunt een Responsible Disclosure pagina openen, in de hoop dat hackers hun bevindingen vrijwillig bij je komen melden. Je kunt ook prijzen uitloven voor gevonden kwetsbaarheden, oftewel Bug Bounties. 

De grote IT bedrijven als Microsoft, Google en Apple doen dat al jaren, maar ook steeds meer kleine bedrijven en zelfs overheden loven bug bounties uit. Wie komen daarop af? Wie zijn die onderzoekers die net dat vinden wat anderen over het hoofd zien? Hoe gaan ze te werk? En wat levert dat op, zo'n baan zonder baas? We hebben deze avond daarom zes Bug Hunters aan tafel en organisaties die zich door hun laten hacken. Line-up volgt nog.
 

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Heb je suggesties voor ons programma? Mail dan naar Hacktalk.

Toegang is gratis. Dat kan omdat we gesteund worden door organisaties die net als wij graag kennis delen over cyber security.

https://hacktalk.nl/ 

https://worm.org/about/contact/ (locatie)