#Hacktalk15

09-07-2019

Alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Dan doen we altijd iets bijzonders. Het thema is dit keer ... geen thema. Iedereen kan namelijk zelf een item indienen, oftewel crowd sourced. Heb je zelf iets gehackt of gemaakt, wil je iets bespreken dat te maken heeft met technologie of wil je graag iemand in ons programma, mail ons. Alvast aan tafel:

  • -         Finalhack.py is een hack challenge van de Hogeschool Rotterdam. Vijf teams hebben een prototype security applicatie gemaakt en gepresenteerd. Tijdens Hack Talk maakt de jury bekend welk prototype het beste is, welk team het beste erin is geslaagd anderen aan te vallen en welk team zich het best heeft verdedigd.
  • -          CISO, SIEM, SOC ... WTF? RTFM! In cyber security is er nogal wat onbegrijpelijk jargon. Cyberveilig Nederland, de brancheorganisatie van Nederlandse cyber security bedrijven, heeft daarom vanuit de Cyber Security Alliantie een woordenboek gemaakt. Samen met directeur Petra Oldengarm leggen we de eerste resultaten voor aan het publiek.
  • -          Cyberstalking is erg naar en slachtoffers durven er meestal niet over te spreken in het openbaar. Saskia wel. Ze vertelt haar verhaal om anderen die er ook last van hebben te helpen er iets tegen te doen. 

We hebben dus nog ruimte voor vier andere items. 

Meld je aan op: https://hacktalk.nl/ht15.html Inloop 18.30, start 19.00. Toegang is gratis. 

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Heb je suggesties voor ons programma? Mail dan naar Hacktalk.

Toegang is gratis. Dat kan omdat we gesteund worden door organisaties die net als wij graag kennis delen over cyber security.

https://hacktalk.nl/ 

https://worm.org/about/contact/ (locatie)