Innovatiecongres JenV 2018: denk en doe jij mee?

28 mei 2018

Innovatie is voor iedere dag, maar eens per twee jaar staan we er extra bij stil tijdens het Innovatiecongres. Dat vindt dit jaar plaats op 20 november in het WTC in Rotterdam. Nog ver weg, denk je misschien, maar veel JenV’ers zijn achter de schermen al druk bezig om de voorbereidingen te treffen en een sterk en verrassend programma neer te zetten.
En jij kunt het programma helpen samenstellen. Denk en doe jij mee?

Innovatie leeft bij JenV. Van een satelliet die helpt bij brandbestrijding tot het live invoeren van forensische sporen met een app. We werken samen met bedrijven, kennisinstellingen, startups en buitenlandse overheden aan de innovaties van de toekomst, want de vraag is: What’s Next?! Hoe brengen we innovaties in de praktijk? Hoe kunnen onverwachte doelgroepen ons daarbij helpen? En welke invloed heeft technologie uit het buitenland op onze vraagstukken?

What’s Next?!
What’s Next?! staat enerzijds symbool voor de gretigheid, nieuwsgierigheid en vooruitgang die we nastreven, anderzijds voor de vragen die we hebben.  Wandel buiten de gebaande paden en ontdek welke voordelen er zitten om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken. Dat staat centraal op 20 november. In een bruisend programma dat moet inspireren, verbinden en verbazen. Dat vraagt om gedurfde presentaties en spraakmakende deelsessies.

Help het programma samenstellen
Welke projecten, innovaties en onderwerpen wil jij op 20 november (laten) zien? Werk je zelf aan een interessant innovatief idee? Laat het weten!
Vul jouw ideeën hier in en/of stuur e.e.a. uiterlijk 29 juni naar innovatiecongresjenv@minvenj.nl
Past jouw onderwerp goed in het programma? Het JenV Innovatieteam neemt contact met je op.

 

Inspiratie nodig?
Bekijk welke andere organisaties  jou voorgingen tijdens het Innovatiecongres 2016:
www.innovatiecongresvenj.nl