Innovatiemissie Cybersecurity RSA Conference

18 januari 2018

VS San Francisco 15 – 20 april 2018 
   
Bent u actief op het gebied van cybersecurity én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Staten te verkennen? Ga dan mee met een innovatiemissie naar Californië in het kader van de RSA expo en conferentie die daar plaatsvindt.
De laatste jaren zetten de VS vol in op cybersecurity: driekwart van de wereldwijde (R&D) investeringen worden in de VS gedaan. Een derde van alle Amerikaanse cybersecuritybedrijven bevindt zich in Californië.
De RSA-expo en conferentie (16-20 april) in San Francisco is één van de grootste IT veiligheidsconferenties in de wereld, met meer dan 50.000 deelnemers. Alle belangrijke spelers op het gebied van IT-veiligheid komen naar deze conferentie.

Activiteiten
Tijdens de missie kunt u deelnemen aan de RSA conferentie. We organiseren ook extra bedrijfsbezoeken en (netwerk)activiteiten met smaakmakers in de industrie, de overheid en de topuniversiteiten Berkeley en Stanford University.
Daarnaast organiseren wij met verschillende partners zoals EIT digital (Europese netwerkorganisatie) en andere delegaties gezamenlijke inhoudelijke (expert) sessies met panel/workshop en netwerkrecepties.

Het doel van deze missie
Het doel is om met partijen uit de Verenigde Staten een constructieve samenwerking op te zetten, de markt te verkennen en de huidige Nederlandse kennis over cybersecurity te positioneren en te verbreden. Daarvoor moeten wij als Nederland aanwezig zijn op deze beurs en onszelf presenteren.
Als de missie voldoende kansen oplevert, gaan we met geïnteresseerde partijen en de Nederlandse overheid verkennen hoe we een vervolg aan deze missie kunnen geven.

Voor wie
Bij voorkeur R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, mogelijk aangevuld met overheidsvertegenwoordigers. 

Programma
Het missieprogramma (zie bijlage) is in ontwikkeling. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen van de deelnemers.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meldt u dan vóór maandag 12 februari 2018 aan via het registratieformulier.  

Meer informatie
Ga naar onze website voor meer informatie over deze missie.