Nieuw Security platform veranderende veiligheidsvraagstukken

23 juni 2016

Wie futureproof wil zijn, moet vernieuwen, dacht RAI Amsterdam. En dat deden ze gelijk maar. De organisatie lanceert het nieuwe Amsterdam Security platform. Nynke Lupsius: “Met dit platform kunnen wij daadwerkelijk inspelen op de vraagstukken die spelen bij veiligheidsprofessionals op alle niveaus.”

“Om in alle security vragen te voorzien bestaat dit platform uit drie verschillende evenementen: de Conference (voorheen SSA Security Conference), de Expo (voorheen SSA Safety & Security Amsterdam) en de compleet nieuwe en internationaal georiënteerde Convention”, aldus het persbericht.”

Amsterdam Security Convention is internationaal

Volledig nieuw en met een internationaal karakter is de Convention, van 31 oktober tot en met 2 november 2017 in RAI Amsterdam. Het belangrijkste doel van deze eerste editie van de Convention is om met elkaar nieuwe invalshoeken te vinden voor een aantal actuele security uitdagingen. Dit wordt gedaan door security professionals vanuit de hele wereld bij elkaar te brengen en samen innovaties, ideeën en technologieën te delen om zo tot nieuwe inzichten voor een veilige wereld te komen. Het centrale thema is: ‘Bridging the gap between IT and Security’.

http://www.securitymanagement.nl/amsterdam-security-platform-veiligheidvraagstukken