dcypher.nl

U bent hier

Adviesraad

Dick Brandt

Dr. D. (Dick) Brandt

Organisatie: 
VKA, MKB Cyber Advies, Brandt Advies

Met het toenemende belang van informatietechnologie in ons dagelijks leven en de immer doordringende aard ervan, is het belangrijk ervoor te zorgen dat we kunnen vertrouwen in de systemen.

Erik Poll

Dr. ir. E. (Erik) Poll

Organisatie: 
Radboud Universiteit Nijmegen

Cybersecurity is voor mij als onderzoeker een interessant wetenschappelijk onderwerp, maar voor ons als samenleving een bredere maatschappelijke uitdaging.

Dr.ir. Paul de Jager

Dr. ir. P. (Paul) de Jager

Organisatie: 
TNO Security

Informatie- en communicatietechnologie dringt steeds dieper door in alle facetten van onze samenleving. Zorgen voor een veilige digitale wereld is aandachtspunt van TNO. Via de adviesraad van dcypher hoop ik onderwijs en onderzoek rond cybersecurity een extra duw in de rug te kunnen geven

Maarten Bodlaender

Dr. M. (Maarten) Bodlaender

Organisatie: 
Philips Security Technologies
Het is fascinerend voor mij om te zien hoe snel software de levensader van onze maatschappij wordt. Een groeiend zorgpunt is dat de security technologieën en regelgevingen, nodig voor een veilige-maar-open economie, achterlopen op de
Marcel Spruit

Dr. M. (Marcel) Spruit

Organisatie: 
Haagse Hogeschool

De cyberwereld brengt cyberdreigingen. Daarop anticiperen begint met meer aandacht voor cybersecurity in het onderwijs. Daarnaast is onderzoek nodig, niet alleen technisch, maar ook op het gebied van mens en organisatie.

Wim Hafkamp

Dr. W. (Wim) Hafkamp

Organisatie: 
Chairman dcypher Advisory Board, Rabobank

Onze samenleving verandert in rap tempo. Elk jaar komen er digitale en technologie gedreven toepassingen bij. Het internet is niet meer weg te denken. Dat biedt geweldige nieuwe mogelijkheden. De hele wereld is slechts een paar muisklikken van ons verwijderd.

Petra van Schayik

Ing. P. (Petra) van Schayik

Organisatie: 
CEO Compumatica

Mijn persoonlijke motivatie is daarin gelegen dat ik graag een positieve en actieve bijdrage lever om de digitale wereld een stuk veiliger te maken. Daarvoor is een nauwe samenwerking tussen kennisinstellingen, overheid en bedrijfsleven onmisbaar.

Hans Folmer

Ir. J.M. (Hans) Folmer

Organisatie: 
Brigade-generaal, Commandant Defensie Cyber Commando

Samenwerking, kennis, innovatie en mensen zijn de speerpunten van Nederland Defensie Cyber ​​Stategy. Dcypher realiseert samenwerking in cyberveiligheid van verschillende belanghebbenden om kennis 

Raymond Doijen

Ir. W.M.G. (Raymond) Doijen

Organisatie: 
Afdelingshoofd Expertise en Advies Nationaal Cyber Security Centrum (Ministerie van Justitie & Veiligheid)

In onze gedigitaliseerde samenleving, is de doorontwikkeling van cyber security kennis en innovatie – vanuit een multi-disciplinair perspectief – cruciaal. Dit is één van de strategische doelstellingen van mijn organisatie, het Nationaal Cyber Security Centrum.

Jaya Baloo

Jaya Baloo

Organisatie: 
CISO KPN

Het is een unieke kans om de toekomst van Nederland te helpen verbeteren; middels research om belangrijke onderwerpen positief te stimuleren!

Herbert Bos

Prof. dr. Ir. H. (Herbert) Bos

Organisatie: 
Vrije Universiteit Amsterdam

Nederlands security-onderzoek heeft internationaal een grote naam. Daarnaast bewijst de eindeloze stroom van incidenten hoe relevant en urgent het is. In dcypher wil ik me inzetten voor toponderzoek op dit gebied.

Prof. Michel van Eeten

Prof. dr. M.J.G. (Michel) van Eeten

Organisatie: 
Delft University of Technology; Cyber Security Raad

Nederland heeft fantastisch onderzoek en onderwijs in cybersecurity, maar het zijn nog te vaak eilanden. Dcypher is logische volgende stap om die eilanden met elkaar te verbinden en elkaar te laten versterken. Daarom ben ik graag lid van de adviesraad.

Prof. Sandro Etalle

Prof. dr. S. (Sandro) Etalle

Organisatie: 
Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente,

Als een van de schrijvers van de Nationale Cyber ​​Security Research Agenda, als lid van de het bestuur van het platform IIP "Veilig Verbonden 'en als een van de initiatiefnemers van de eerste master track in de cyberveiligheid in Nederland (Kerckhoff), ben ik van meet af aan actief betr

Wouter Stol

Prof. dr. W. Ph. (Wouter) Stol

Organisatie: 
NHL Hogeschool, Politie Academie, Open Universiteit

De verdergaande digitalisering is een grote uitdaging voor onze samenleving. Het vraagt inspanningen om de ontwikkelingen in goede banen te leiden, niet alleen reactief maar ook proactief.

Joost Visser

Prof. J. (Joost) Visser

Organisatie: 
CTO Software Improvement Group, Radboud Universiteit
Software is het DNA van onze informatiemaatschappij. We vertrouwen op software voor onze privacy en veiligheid.