dcypher.nl

U bent hier

Introductie cursus 'Hackend de Herfst in'

16 oktober 2017

Tijdens de herfstvakantie, op maandag 16 oktober 2017, nodigen we scholieren uit om gezamenlijk een cursus over de grondbeginselen van ethisch hacken te volgen. Hiermee wil Cybersprint scholieren wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden en beschermen tegen cyber risico's of tegen onbedoeld verkeerde wegen op het Darkweb. We leren scholieren hoe ze om moeten gaan met een 'responsible disclosure' beleid en met andere belangrijke regels van het ethisch hacken.
Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Heb je basiskennis van Informatie Technologie (IT) en affiniteit met computers en programmeren? 

Meld je dan aan voor deze cursus om meer te leren over etisch hacken!
We leren je hoe je organisaties kunt hacken en hoe je ‘bugs’ kunt melden en er misschien zelfs geld mee kunt verdienen, maar ook over de belangrijke regels van het ethisch hacken. Tijdens de lunch kan je professionele 'ethical hackers' (medewerkers van Cybersprint) ontmoeten en verschillende activiteiten binnen het cyber security domein ontdekken.

Voor meer informatie en registratie klik je hier
Wij vragen je om een eigen laptop mee te nemen met Google Chrome ge├»nstalleerd en om vooraf een account aan te maken bij Hacker One  
Als je vragen hebt dan kan je contact opnemen met Ingeborg van der Geest van Cybersprint: i.vandergeest@cybersprint.nl 

We hopen je te begroeten op 16 oktober om 9.00 uur op de HSD Campus aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 in Den Haag.