dcypher.nl

U bent hier

Bureau

Dennis Huele

D. (Dennis) Huele, MSc

Organisatie: 
Coördinator SBIR Cyber Security (RvO)

Bij RVO organiseer ik Small Business Innovation and Research (SBIR) tenders over uiteenlopende onderwerpen,zoals

dr. P.J. (Paulien) Snellen

Organisatie: 
Beleidsmedewerker NWO/Domein Sociale en Geesteswetenschappen

Innovaties zijn nodig om de digitale infrastructuur veiliger en transparanter te maken.

Frank Karelse

dr.ir. F.A. (Frank) Karelse

Organisatie: 
Programmamanager (Regieorgaan SIA)

Praktijkgericht onderzoek door hogescholen en de doorwerking daarvan naar beroepspraktijk, het onderzoek en het onderwijs is in de Cybersecurity van groot belang. Het is ook de missie van het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA (kortweg Regieorgaan SIA).

drs. J.C.E. (Juul) Brouwers

Organisatie: 
Communitymanager dcypher (NWO, V&J, EZ, OCW)
Het bijeenbrengen van onderzoekers, docenten, producenten, gebruikers en beleidsmakers in Nederland om kennis en kunde over cyberveiligheid te verbeteren is de kern van mijn bijdrage aan dcypher, zowel in de fysieke als digitale cybersecurity community.
Jan Piet Barthel

drs. J.P. (Jan Piet) Barthel

Organisatie: 
Directeur dcypher (NWO, V&J, EZ, OCW)
Optimale cyber security is een kritische succesfactor voor ons maatschappelijk welzijn en vormt tevens een multidisciplinaire uitdaging. 
 

Fred van Noord

Organisatie: 
Kwartiermaker Hoger Onderwijs

Fred van Noord is begonnen aan een tijdelijk (en deeltijd) dienstverband bij dcypher (NWO) in de rol van kwartiermaker hoger onderwijs, om zo bij te dragen aan de hoger onderwijs opdracht van dcypher.

Joep van Wijk

J. (Joep) van Wijk, MSc

Organisatie: 
Beleidsmedewerker (NWO)
Ik werk voor NWO Exacte Wetenschappen, binnen het Informatica team, en ben sinds 2010 als secretaris betrokken bij de financiering van publiek-privaat lange termijn onderzoek op het gebied van Cyber Security.
Karin van Es

K. (Karin) van Es

Organisatie: 
Sr. Secretaresse (NWO)

Ik ben 3 jaar werkzaam bij NWO. Ik ondersteun twee managers waaronder Jan Piet Barthel. Daarnaast ondersteun ik het dcypher platform. Ik help bij het organiseren en ben aanwezig bij evenementen georganiseerd door dcypher. 

Nicolas Castellon

N. (Nicolas) Castellon, MSc

Organisatie: 
Projectmanager (CGI)

Nicolas is door CGI Group gedetacheerd bij dcypher en werkt als beleidsadviseur zowel mee aan de nieuwe onderzoekagenda als aan de hoger onderwijsopdracht. Ook is Nicolas de programmamanager voor de Nationale Cyber ​​Security Summerschool. 

Naomi Messing

N.R.T. (Naomi) Messing

Organisatie: 
Programmamedewerker (NWO)
Teamlid van dcypher onder andere betrokken bij het organiseren van evenementen en andere activiteiten; voorheen projectleider Matchmaking CS 2012 en 2013, belangrijke bijdrage geleverd aan het NCSRA symposium alsmede de organisatie van andere evenementen.