Presentaties MatchMaking Cyber Security 19 november jl.

19 november 2013

Tijdens een goed bezocht MatchMaking Event in het Kyocera Stadion is in Den Haag het startschot gegeven voor de tweede ronde cybersecurity-onderzoek. De Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en Agentschap NL (AgNL) werken, net als bij de eerste ronde, samen in de uitvoering van deze tweede tender. Wederom zijn er twee trajecten voorzien voor zowel lange termijn onderzoek (via het NWO instrumentarium) als voor korte termijn onderzoek (via het SBIR-instrument van AgNL). De nieuwe Nationale Cyber Security Research Agenda (NCSRA II) vormt de basis voor in te dienen voorstellen.

Plenaire presentaties

In een kort plenair programma, waarin Peter Zinn van de KLPD een spetterende aftrap gaf, zijn de voorwaarden van het onderzoek samengevat in presentaties:

Kijk ook naar de fotopresentatie (pdf 3,8 Mb)

Informatiemarkt
Onderzoekers konden op de informatiemarkt de stands van potentiële consortium partners bezoeken. Deze partners kunnen als koepelorganisaties of als serviceproviders aan meerdere onderzoeken iets bieden of bijdragen.

Matchmaking
Tijdens de MatchMaking zijn er vele één op één gesprekken geweest en is er veelvuldig gepitcht. De deelnemers krijgen een overzicht van de pitches toegestuurd.

Klik hier voor de Matchmaking Cybersecurity 2013 website

Foto Matchmaking: Jenny van Bremen