SAVE THE DATE: Het Calimero event op 23 oktober | SIG Informatiemanagement

23-10-2018

Start:

23-10-2018 

Eind:

23-10-2018 

Locatie:

Universiteit van Amsterdam, Science Park 904, 1098 XH Amsterdam

Type:

Bijeenkomst

Naar aanmeldpagina


Save the date : 23 oktober :

Als variant op de kreet “Zij zijn groot en ik is klein, en da's niet eerlijk, o nee" kunnen we ook stellen:

de techreuzen - frightful five – hebben zoveel macht dat het oneerlijk is. Daar moeten we wat aan doen; kennis delen!!

In de US geeft het begrip ‘Frightful five’ (Amazon, Apple, Google, Microsoft en Facebook) al aan dat we in toenemende mate in de macht van “betrouwbare” partijen zijn beland om onze uitdagingen aan te gaan. Ze dwingen ons binnen hun kaders te gaan werken: lock-in ligt op de loer.  

Op 23 oktober aanstaande gaan we een groot event organiseren op de Universiteit van Amsterdam: het Calimero event. Met honderd creatieve mensen gaan we elkaar helpen om onoplosbare uitdagingen vanuit onverwachte hoek te beschouwen en om met nieuwe suggesties te komen. 

We zoeken leden die hun kennis en ervaring willen inzetten om anderen te helpen hun uitdagingen te tackelen. En die daarnaast ook op zoek zijn naar medestanders om te helpen hun eigen uitdagingen aan te pakken. 

Wil je je specifieke kennis en ervaring inzetten om anderen te helpen en die van anderen gebruiken om jouw uitdagingen vanuit een ander perspectief te beschouwen, hou dan 23 oktober vrij. 

Binnenkort gaat een mailing naar alle KNVI leden uit om je aan te melden. Wil je nu alvast voorinschrijven dan kan dat natuurlijk ook, via bovenstaande aanmeldbutton.

NB. Het event betreft een gehele dag samenwerken, Om de kosten te dekken zal aan de deelnemers een kleine bijdrage in de kosten worden gevraagd (max €50,-).