SURF Security- en Privacyconferentie

06-02-2020

Ben je security-expert, informatiebeveiliger, privacy officer of functionaris gegevensbescherming? Noteer dan 6 en 7 februari 2020 alvast je in agenda. Je bent dan weer van harte welkom op deze conferentie over security en privacy, georganiseerd door SURF en SURFcert samen met de SCIPR- en SCIRT-community’s. We zijn te gast bij Tilburg University. 

Thema 20/20-visie

Hoe scherp is het zicht binnen jouw instelling op het gebied van security en privacy? Tijdens deze 2 dagen kun je hierover kennis ophalen, maar zeker ook delen. Interessante keynotes nemen je mee in hun kijk op security en privacy-issues. En uiteraard reiken we ook dit jaar weer de Security- en privacy-award uit.

Over de SURF Security- en Privacyconferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is een jaarlijkse conferentie waarin je alles hoort over actuele security- en privacyonderwerpen, waarbij er aandacht is voor technische, beleidsmatige en juridische aspecten binnen onderwijs en onderzoek. Daarnaast is het natuurlijk hét evenement om met collega’s van andere instellingen in contact te komen.

Meer informatie