Tekort aan technici? Werf op de MIT in Boston

17 januari 2018

Met Holland High Tech naar de European Career Fair op MIT Boston. Tekort aan technici? Werf op de Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Boston. Op 24 februari 2018 vindt de European Career Fair (ECF) plaats op de MIT in Boston. De afgelopen jaren wisten diverse Nederlandse bedrijven op de MIT getalenteerde buitenlandse technici te werven. In de 'Dutch lane' staan de bedrijven naast elkaar onder de Holland High Tech vlag. Samen staan we sterk om in de internationale strijd om talent, de beste kandidaten te vinden.
 
Lees verder op https://www.hollandhightech.nl/nationaal/actueel/nieuws/european-career-fair---mit-boston
 
Deelnemen
High Tech NL en Academic Transfer hebben voor Holland High Tech gunstige voorwaarden weten te bedingen voor deelnamen aan ECF. Op onderstaande website vindt u meer informatie over de beurs, de korting op de stand, inschrijfformulieren, etc. De volgende bedrijven hebben zich reeds aangemeld als deelnemer: Prodrive, VDL-ETG, ASML, TNO en Holst.
Lees verder op www.atecfboston.com 

Meer informatie?
Wilt u uw bedrijf presenteren of laten vertegenwoordigen op de ECF in februari? Neem dan contact op met Coen de Graaf, Program Director Human Capital topsector HTSM, voor de mogelijkheden. Hij is bereikbaar via: coen.de.graaf@hightechnl.nl of 06 - 238 893 11.