Veiligheid Innovatie Competitie 2017 ‘Technologie dichterbij’

1 juni 2017

Met technologie door muren of deuren kijken? Beter, sneller ruiken of de gezondheid van een politieagent nauwkeuriger in de gaten houden? Daarover gaat de Veiligheid Innovatie Competitie 2017 met als thema ‘Technologie dichterbij’. Ben jij MKB-er of een startup en weet jij op welke nieuwe manieren we mensen verbinden met technologie?  Waardoor we méér uit onze zintuigen halen? Bedenk een innovatieve oplossing en realiseer jouw idee met 200.000 euro.
Je krijgt de mogelijkheid om het idee samen met de overheid uit te werken. En: jij blijft eigenaar van jouw idee. Doe mee met de VIC 2017. Enthousiast? Kom naar de voorlichtingsdag op donderdag 29 juni in Den Haag.

Inschrijven voorlichtingsdag

Schrijf je nu in voor de voorlichtingsdag op donderdag 29 juni in Auditorium De Yp in Den Haag vanaf 12.30 uur. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Stuur een e-mail met je naam en bedrijfsnaam naar vic@minvenj.nl  

Wat krijg je?

  • Medewerkers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Defensie , de Koninklijke Marechaussee, Nationale Politie maar ook van andere betrokken organisaties  gaan met jou in gesprek over dit thema.  
  • Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om vragen te stellen.
  • Je krijgt achtergrondinformatie over de competitie en presentaties met voorbeeldcasussen.
  • En natuurlijk ontmoet je daar ook tal van collega’s uit het MKB die met dit thema bezig zijn. 

De competitie sluit op 4 september .

Meer weten?

•       Bekijk de animatiefilm en leer alles over dit thema. Of ga naar www.vic2017.nl voor nog meer informatie.