Website voor normen en kaders

9 januari 2019

Via de website security-kaders.nl heeft de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland een aantal recent gerealiseerde richtlijnen en whitepapers openbaar gemaakt. De documenten worden vanwege hun maatschappelijke relevantie kosteloos beschikbaar gesteld aan belanghebbenden.

De VBN bestaat uit ruim vierhonderd hooggekwalificeerde professionals die regelmatig bijeen komen om kennis uit te wisselen. Sinds een jaar wordt deze kennis ook vastgelegd in richtlijnen en whitepapers, zodat ook mensen en organisaties buiten de vereniging er profijt van kunnen hebben.

Website biedt ondersteuning voor security-professionals

Deze richtlijnen en whitepapers zijn in veel gevallen tot stand gekomen in samenwerking met andere vakverenigingen en zijn bedoeld om security-professionals te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De VBN streeft ernaar om regelmatig nieuwe documenten en aanvullingen op bestaande documenten op www.security-kaders.nl te publiceren. Wie zelf een richtlijn, whitepaper of ander document wil delen met de securitybranche kan contact opnemen via info@security-kaders.nl.

Meer informatie